Celostátní odborná konference – mýty a trendy ve výživě, 15. 10. 2014, IKEM Praha

loga vsechVe středu 15. října 2014 pořádá Fórum zdravé výživy, Sekce výživy a nutriční péče ČAS a Laboratoř pro výzkum aterosklerózy IKEM společnou Celostátní odbornou konferenci, která proběhne v IKEM Praha. Jako hlavní téma jsme zvolili „Mýty a trendy ve výživě“. Odborná sdělení přednesou zástupci organizátorů i další přední odborníci v daném oboru. Konferenci pořádáme u příležitosti dvacátého výročí činnosti Fóra zdravé výživy, své výročí (80.) má vzdělávání nutričních terapeutů, zdravotnických odborníků na výživu.

Konference je určena zdravotníkům a pracovníkům zaměřeným na výživu včetně studentů, a dalším odborníkům a zájemcům o hlubší znalosti této problematiky.

Program konference najdete zde.

Studentský workshop jako součást konference

Jako součást konference proběhne o den dříve, tedy 14. října Studentský workshop, jehož tématy jsou Souvislosti fyziologie-nemoc-výživa a Efektivní komunikace s pacientem.

Přihlášku na Celostátní odbornou konferenci a Studentský workshop najdete zde. Podívejte se i na pokyny k účasti.

Projekt studentské výzkumné činnosti pro rok 2014 v rámci Celostátní odborné konference

V rámci konference Vyhlásilo Fórum zdravé výživy soutěž o nejlepší studentskou práci na zadané téma. Autor/autoři vítězného projetu obdrží částku 5 000,- Kč a pozvání na prezentaci své práce v rámci odborného programu konference. Vyhlášená témata včetně veškerých informací k projektu najdete zde.