Podvečerní semináře o výživě

banner II

Podvečerní semináře o výživě

Společnost STOB (STop OBezitě) připravila ve spolupráci s Bc. Tamarou Starnovskou, členkou Fóra zdravé výživy, 4 zajímavé semináře týkající se výživy a zdravého životního stylu.

Semináře budou probíhat v prostorách společnosti Ženy s.r.o. v Praze 8, Karlínské náměstí 6 vždy od 17.30 – 20.30 hodin.
Součástí semináře bude i zdravá večeře a drobný dárek od STOBu.

Cena jednoho semináře je 390,- Kč

Cena všech 4 seminářů je za zvýhodněnou cenu 1400,- Kč

1. seminář 4. 2. 2014 (již obsazen)
Hubnoucí džungle aneb „Jak neprohubnout život“
Pokud se člověk rozhodne hubnout, připadá si jak v hubnoucí džungli. Často se jeho život skládá z etapy hubnutí, kdy se trápí a z období nekontroly a sbírání sil na další hubnutí, kdy si jídla také neužívá, protože trpí pocity viny, že zase selhal. Jak z bludného kruhu ven? 30 let zkušeností s hubnutím vám předá zakladatelka STOBu Iva Málková. Součástí semináře budou i ochutnávky s tipy jak řešit jídla navíc jak pro milovníky sladkého, tak slaného. Odnesete si i zajímavé materiály a něco zdravého na zub.

2. seminář 4. 3. 2014
Výživa v různých věkových i životních situacích aneb „Kolik, čeho, kdy a pro koho“
V různých etapách života máme různé potřeby z hlediska přijímané energie i skladby potravin. Stejně tak se naše potřeby mění i během týdenních či celoročních aktivit – jiné při víkendovém výletě na kolech, jiné v pracovním dni u počítače a ještě jiné při dovolené u moře.
Jak na to a jak se rozhodnout, zda si na výlet máme vzít spíše špek nebo čokoládu, vám poví Tamara Starnovská.

3. seminář 1. 4. 2014
Jak se zorientovat v informacích o potravinách a výživě aneb „Není vždy zlato, co se třpytí, není vždy pravda, co se nosí“
V roce 2014 se ze zákona rozšíří informace uváděné na potravinových výrobcích, ale ani nyní si s nimi nevíme tak úplně rady. Co nám vlastně říkají a co nám spíše tají? Jak na, to abychom si vybrali správně a co je důležité znát?
O tom si budeme povídat s Tamarou Starnovskou.

4. seminář 6. 5. 2014
Co s čím kombinovat a čemu se vyhnout aneb „Jak se dobře najíst a ještě z toho profitovat“
Přemýšleli jste někdy o tom, proč se k smaženému řízku a smažené rybě podává citron? Proč je lépe jíst k čočce vejce než párek? Proč se káva podává na konci jídla a aperitiv na jeho počátku? Nejen o tom si budeme povídat s Tamarou Starnovskou.

Přihlášku na seminář najdete zde.